Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 25 iulie 2014

Staţi la răcoare ca să simţiţi mai bine

Grăsimea brună ajută corpul să suporte mai bine insulina, potrivit unui studiu ştiinţific american publicat în revista medicală Diabetes.
Aceasta ar fi, deci, eficace în lupta împotriva diabetului. Corpul are o resursă de grăsime brună care ar lupta împotriva îngrăşării. Din ce în ce mai puţină prezentă la adult, pare să se genereze  când corpul se încălzeşte atunci când e frig. Grăsimea brună, care ar lupta împotriva îngrăşării, ar regla glicemia şi ar permite mai buna tolerare a insulinei. Este prezentă în cantităţi mari la nou-născuţi, pentru a le asigura termogeneza (producerea de căldură a organismului când temperatura corpului este inferioară la 37 °C), fiindcă nu îşi pot încă adapta temperatura. Studiile au arătat că adulţii care posedă multă grăsime bună sunt mai slabe decât cele care au mai puţină. Rigul creează grăsime brună esenţială pentru diabetici. Când temperatura scade, corpul produce mai multă grăsime brună. Aceasta arde mai multe calorii să încălzească organismul. ”Expunerea la răcoare creşte cheltuiala de energie a corpului, ameliorează eliminarea zahărului în circulaţia sanguină”, explică Labros Sidossis, coautor al studiului. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets