luni, 14 iulie 2014
Reţetă din bucătăria suedeză: Cremă de muştar de hering
Dacă doriţi să
preparaţi o cremă deosebit de gustoasă pe care să o mâncaţi pe pâine vă
recomadăm crema suedeză de muştar de hering.
Pentru aceasta, aveţi nevoie de
următoarele ingrediente pentru un borcan de cremă suedeză:
-
2
ouă fierte tăiate mărunt
-
O ceapă
roşie tăiată mărunt
-
O cutie
mică de crème fraîche
-
Un
borcan de muştar de hering (230 de grame)
Acum trebuie respectat următorul mod de preparare:
Amestecaţi ouăle tăiate mărunt, ceapa roşie şi crema crème
fraiche. Amestecaţi bine sosul obţinut cu muştarul de hering. Crema se serveşte
de preferinţă pe o pâine crocantă tradiţională suedeză. Poftă bună!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu