luni, 28 iulie 2014
Îngheţată suedeză de pepene roşu şi portcoale pe care o puteţi prepara în casă
Acum că a început
perioada căldurilor preparaţi-vă
îngheţată răcoritoare suedeză nemaipomenit de bună.
Pentru aceasta,
aceţi nevoie de următoarele:
-
O
cană
Ingrediente:
Un sfert de pepene
roşu
2 linguri de zahăr
sau miere
1 lingură de suc de
portocale
Luaţi toată pulpa
de pepene. Frecaţi-o cu mixerul şi apoi turnaţi conţinutul într-un castron de
plastic şi puneţi-l la congelator. După o jumătate de oră, amestecaţi conţinutul
din castron cu o furculiţă. Mai amestecaţi o dată din nou după o jumătate de
oră. Pepenele este gata atunci când este îngheţat fără a a arăta ca un sloi de
gheaţă, ci atuci când seamănă cu zăpada.
Turnaţi zahărul sau
mierea şi sucul de portocale. Amestecaţi tot conţinutul şi turnaţi-l apoi într-o cană.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu