Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 15 iulie 2014

Reţetă pentru crème fraîche şi muştar de hering

În cazul în care nu găsiţi la supermarket crème fraîche şi muştar de hering, trebuie să ştiţi că puteţi să vi le preparaţi singuri.
Pentru a prepara două ceşti de crème fraîche, aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

-          O cutie de 50 de grame de smântână
-          Două linguriţe de lapte bătut
Mai apoi trebuie respectat următorul mod de preparare:
-          Se amestecă laptele bătut cu smântâna într-un recipient.
-          Acoperiţi recipientul cu ceva şi lăsaţi-l la temperatura camerei timp de 12 ore până când se îngroaşă la consistenţa dorită.
-          Depozitaţi recipientul în frigider timp de două săptămâni
Muștarul de hering necesită următoarele ingrediente:
-          O cutie de hering la conservă sau preparați în casă peștele astfel:
-          O jumătate de kg. de file de hering afumat
-          O jumătate de ceașcă de oțet de vin alb
-          Două treimi de ceașcă de apă
-          Două lingurițe de zahăr
-          Două lingurițe de sare
Acesta este modul de preparare pentru bucățile de pește:
-          Spălați heringul în apă rece.
-          Amestecați oțetul cu sarea și zahărul. După ce zahărul și sarea sunt compet dizolvate în lichid, turnați apa.
-          Puneți heringul într-un castron și turnați amestecul deasupra. Lăsați-l apoi în frigider timp de 24 de ore. Amestecați tot timpul lichidul ca să vă asigurați că peștele este bine preparat. Totul este gata când toate bucățile de file capătă o culoare albă.
-          Lăsați bucățile de file să se usuce într-o sită în timp ce preparați sosul.
-          Curățați peștele de piele și pe urmă tăiați peștele file în bucăți mici
Acesta este modul de preparare pentru sos:
-          3 lingurițe de muștar dulce
-          O linguriță de zahăr brun
-          O linguriță de oțet
-          50 de ml. de ulei
-          O jumătate de ceașcă de mărar tocat mărunt

Se amestecă toate ingredientele într-un castron. În final, bucățile de hering din conservă sau preparate ca mai sus sunt puse în sos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets