Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 15 octombrie 2014

Prăjitura germană cu ciocolată albă

Astăzi vă vom prezenta cum se prepară o prăjitură foarte delicioasă după reţetă germană.
Pentru aceasta, este nevoie de următoarele ingrediente: 250 de grame de ciocolată alba (200
de grame de ciocolată topită şi 50 de grame netopită), 250 de grame de unt, 125 de grame de făină, 100 de grame de zahăr al şi brun, 5 ouă, 200 de ml de frişcă, 50 de grame de unt moale, un pic de sare, jumătate de linguriţă de praf de copt, făină şi zahăr. Untul, ouăle şi frişca se amestecă până ce compoziţia are aspect de spumă, se adaugă ciocolata topită. După aceea se amestecă bine toate ingredientele şi restul de ciocolată se rade şi se adaugă la conţinut. Totul se pune la copt timp de 25-30 de minute la 180 de grade şi bomba de calorii este gata. Poftă bună !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets