miercuri, 15 octombrie 2014
Prăjitura germană cu ciocolată albă
Astăzi vă vom prezenta cum se prepară o
prăjitură foarte delicioasă după reţetă germană.
Pentru aceasta, este nevoie de
următoarele ingrediente: 250 de grame de ciocolată alba (200
de grame de
ciocolată topită şi 50 de grame netopită), 250 de grame de unt, 125 de grame de
făină, 100 de grame de zahăr al şi brun, 5 ouă, 200 de ml de frişcă, 50 de
grame de unt moale, un pic de sare, jumătate de linguriţă de praf de copt, făină
şi zahăr. Untul, ouăle şi frişca se amestecă până ce compoziţia are aspect de
spumă, se adaugă ciocolata topită. După aceea se amestecă bine toate
ingredientele şi restul de ciocolată se rade şi se adaugă la conţinut. Totul se pune la copt timp de 25-30 de minute la 180 de
grade şi bomba de calorii este gata. Poftă bună !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu