joi, 10 octombrie 2013
Aceasta este reţeta celei mai bune rulade din lume - Ruladă suedeză
3 ouă
180 de grame de
zahăr tos sau pudră
180 de grame de
făină de grâu
o linguriţă şi
jumătate de praf de copt
2 lingură de apă
fiartă
Umplutură:
120 de grame de
gem preferat
Încălziţi
cuptorul la o temperatură de 250 de grame. Amestecaţi ouăle cu zahărul (zahărul
tos nu se topeşte la fel de bine ca şi zahărul pudră)
Amestecaţi făina
de grâu şi praful de copt, adăugaţi ouăle cu zahărul şi frământaţi aluatul împreună cu apa fiartă
Întindeţi aluatul
într-o tavă pe o hârtie de copt şi lăsaţi-l la cuptor circa 5 minute
Presăraţi puţin
zahăr peste aluat, întindeţi gemul peste el şi apoi rulaţi-l până când va avea
o formă de ruladă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu