marți, 24 mai 2016
Nu mai puneţi roşiile în frigider!
Viaţa modernă ne ajută să conservăm mai uşor alimentele. Astfel, putem să le prelungim viaţa prin refrigerare. Există însă unele alimente pe care nu trebuie să le punem în frigider. Şi asta pentru că îşi schimbă aroma. Există şi situaţii în care frigiderul alterează calitatea mâncării pe care o punem în el.
Sunt şi cazuri în care frigiderul chiar strică alimentele mai repede. Vă prezentăm o listă de alimente care chiar nu ar trebui puse în frigider.
◙ Roşiile nu trebuie puse în frigider fiindcă îşi alterează aroma. Aerul rece opreşte procesul de coacere şi de aceea aroma se strică. De asemenea aerul rece are un impact asupra texturii tomatelor. Rupe membranele din roşii şi tomatele devin făinoase. Cel mai bun mod de păstrare a tomatelor este într-un coş sau un vas de sticlă pe bufetul din bucătărie.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu