sâmbătă, 28 mai 2016
Cum păstrăm ceapa?
Viaţa
modernă ne ajută să conservăm mai uşor alimentele.
Astfel, putem să le
prelungim viaţa prin refrigerare. Există însă unele alimente pe care nu trebuie
să le punem în frigider. Şi asta pentru că îşi schimbă aroma. Există şi
situaţii în care frigiderul alterează calitatea mâncării pe care o punem în el.
Sunt şi cazuri în care frigiderul chiar strică alimentele mai repede. Vă
prezentăm o listă de alimente care chiar nu ar trebui puse în frigider.
Umiditatea din ceapă o face moale și în cele din urmă s-o
ducă la mucegăire dacă o punem în frigider. Ceapa trebuie ținută într-un loc
uscat, rece, și întunecos. Aveți grijă să nu puneți ceapa împreună cu cartofii.
Asta face ca să se deterioreze atât ceapa, cât și cartofii mai repede.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu