joi, 26 mai 2016
Aveți grijă cu cartofii
Viaţa modernă ne ajută să conservăm
mai uşor alimentele.
Astfel, putem să le prelungim viaţa prin refrigerare.
Există însă unele alimente pe care nu trebuie să le punem în frigider. Şi asta
pentru că îşi schimbă aroma. Există şi situaţii în care frigiderul alterează
calitatea mâncării pe care o punem în el. Sunt şi cazuri în care frigiderul
chiar strică alimentele mai repede. Vă prezentăm o listă de alimente care chiar
nu ar trebui puse în frigider.
E o mare greșeală să ținem cartofii la frigider. Temperturile scăzute pot
transforma amidonul din cartofi în zahăr mai repede decât credeți. E mai bine
să puneți cartofii în pungi de hârtie și
nu de plastic deoarece cartofii pot primi mai multaer în pungi de hârtie care
încetinesc procesul de deteriorare a lor.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu