un consum mare de carne de vită, porc, miel, oaie, cal şi capră creşte riscul de cancer la prostată, ficat, intestine sau colorectal. Carnea trebuie consumată cu măsură, fiindcă creşte colecterolul, duce la boli cardiovasculare, AVC şi infarct. Ei care devin vegetarieni cel puţin 17 ani îşi cresc speranţa de viaţă, în medie, cu 3,6 ani.
luni, 9 mai 2016
Câtă carne trebuie să mâncăm?
Unii cred că avertismentele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii e
propagandă şi mănâncă la greu carne! Ori, statistic s-a descoperit că
un consum mare de carne de vită, porc, miel, oaie, cal şi capră creşte riscul de cancer la prostată, ficat, intestine sau colorectal. Carnea trebuie consumată cu măsură, fiindcă creşte colecterolul, duce la boli cardiovasculare, AVC şi infarct. Ei care devin vegetarieni cel puţin 17 ani îşi cresc speranţa de viaţă, în medie, cu 3,6 ani.
un consum mare de carne de vită, porc, miel, oaie, cal şi capră creşte riscul de cancer la prostată, ficat, intestine sau colorectal. Carnea trebuie consumată cu măsură, fiindcă creşte colecterolul, duce la boli cardiovasculare, AVC şi infarct. Ei care devin vegetarieni cel puţin 17 ani îşi cresc speranţa de viaţă, în medie, cu 3,6 ani.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu