vineri, 31 mai 2013
Cum să bei fără să-ţi fie rău şi fără să te faci de râs
La
o băută cu prietenii, unii ajung „pe sub masă”, alţii nu au nimic! Cei
care sunt din prima categorie ar fi bine să ţină cont de nişte „reguli
de aur”.
În niciun
caz nu beţi pe stomacul gol. Ideali sunt cartofii prăjiţi, chipsuri sau
alte snacksuri. Grăsimile şi carbohidraţii ajută ca intrarea alcoolului
în sânge să se facă mai lent. Regula 2: beţi în mod gradual. În nici un
caz nu beţi o cantitate mare de alcool o
dată. Odihniţi-vă de la o porţie de alcool la alta. Dacă terminaţi un
pahar, nu chemaţi imedat chelnerul pentru un alt pahar şi în nici un caz
nu schimbaţi repede tipul de băutură. Evitaţi băuturile ieftine.
Alcoolurile ieftine au substanţe nocive care dau
mahmureală şi au efecte dăunătoare. O altă regulă foarte importantă
este să păstraţi corpul hidratat. Alternaţi un pahar de alcool cu unul
de apă pentru a vă menţineţi hidrataţi. Alcoolul face să pierdeţi lichid
şi acest lucru duce la efectele neplăcute. În
plus, apa diluează alcoolul în sânge.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu