Corpul
nostrum trebuie curăţat mereu de toxine. Unele organe ajută ca această sarcină
să se împlinească, dar trebuie să le ajutăm. Atenţie, regimurile de
dezintoxicare trebuie supravegheate de medic. Totuşi, unele alimente sunt de
ajutor şi asigură efect sigur.
Usturoiul-este puternic antiviral, antiseptic şi antibiotic, ajută la reducerea toxinelor din corp.
Sfecla-Este o evgetală bogată în vitamiele B3, B6 şi C.
Are betacaroten, magneziu, zinc şi calciu. Toate acestea sunt necesare pentru
dezintoxicare şi eliminare a rezidurilor din organism. Sfecla face ca vezica
biliară
şi ficatul, organe însărcinate cu procesul de eliminare a toxinelor, să
rămână sănătoase şi îmbunătăţeşte digestia.
Alegele-sunt antioxidante, ajută la alcalinizarea sângelui şi întărirea
sistemului digestiv. Oferă cea mai mare gamă de minerale, practice toate
mineralele care se găsesc în ocean.
Broccoli-Broccoli este o vegetală foarte binefăcătoare. Dacă multe din
substanţe se eliberează când o gătim, planta are efect de dezintoxicare. Supa
de broccoli ne ajută foarte mult.
Seminţele de in-când le fierbem obţinem o băutură bogată în fibre care ajută la
eliminarea toxinelor din intestine.
Lâmâia- stimulează eliberarea de
enzyme şi ajută la eliminarea toxinelor.
Anghinare-are capacitatea de a stimuli producerea de bilă
şi de a purifica ficatul, având şi un efect diuretic.
Mărul-are substanţe care ajută procesul de detoxifiere, pectin, o fibră
solubilă care ajută la eliminarea metalelor şi a aditivilor alimentari din
corpul nostru.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu