Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 7 noiembrie 2012

Carnea roşie e într-adevăr rea pentru sănătate



Veste proastă pentru cei cărora le place carnea roşie. Un nou studiu publicat în această săptămână de Harvard School of Public Health arată că într-adevăr carnea roşie de orice tip creşte semnificativ riscul de moarte prematură. « Los Angeles Times » arată că o bucată de friptură de 85 de grame- de mărimea aproximativă a unui pachet de cărţi, creşte şansele de a muri cu 13%.
Înlocuirea cărnii roşii cu cea prelucrată sub formă de hot-dog sau două bucăţi de şuncă creşte riscul de moarte prematură cu 20%. Carnea roşie e asociată de mult timp cu un risc crescut de cancer, boli cardiovasculare şi diabet.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets