Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 20 octombrie 2016

O oră de mers zilnic ajută la tratarea problemelor cognitive la bătrâni

 Experții au descoperit că dacă faceți exerciții de trei ori pe săptămână puteți inversa efectele incipiente ale demenței,
 Doctorii au îndemnat multă vreme oamenii să facă exerciții pe parcursul vieții lor, indicând faptul că efortul fizic poate reduce riscul apariției demenței și a altor boli.

 Un nou studiu, însă, sugerează chiar că activitatea fizică poate inversa progresul bolii mintale după ce a fost declanșată.
 Descoperirile publicate în jurnalul medical de neurologie prezintă dovezi potrivit cărora exercițiile pot fi folosite pentru a trata problemele cognitive, nu doar pentru a elimina riscul apariției bolii.
 Un experiment realizat pe oameni mai în vârstă cu vârste medii de 74 de ani a indicat faptul că cei care făceau exerciții o oră de trei ori pe săptămână au înregistrat îmbunătățiri în capacitățile lor cognitive. Tensiunea lor li s-a îmbunătățit de asemenea și au putut să meargă mai mult. Rezultatele, însă, au sugerat că beneficiile durează doar dacă oamenii continuă cu planul de exerciții. Experimentul condus de experți de la Universitatea British Columbia din Canada a examinat oameni cu semne incipiente de demență vasculară. Aceasta este a doua cea mai comună variantă de demență după Alzheimer cauzând pierderi de memorie, dificultăți de gândire și de exprimare și apar atunci când sunt probleme cu furnizarea sângelui către creier.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets