Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 5 octombrie 2016

Acestea problemele misterioase de intestin pe care medicul vostru poate să nu le observe

  Milioane de oameni care trăiesc cu probleme misterioase de intestin se zbat ca să obțină un diagnostic corect.
  Deseori li se spune că au sindromul de intestin iritabil pentru care nu există un tratament propriu-zis, însă experții consideră că o mulțime sunt diagnosticați incorect. Așa reiese dintr-o carte nou-apărută
care are drept co-autor un gastroenterolog care sugerează că acest diagnostic incorect înseamnă că pacienții pot să petreacă ani buni fără tratament sau primind un tratament eronat care ar putea înrăutății simptomele.
     Michelle O’Connor, o asistentă din Matlock, Derbyshire a fost una dintre cei afectați. Timp de 22 de ani s-a zbătut cu simptome de intestin epuizabile. Stomacul ei se umfla atât de mult încât oamenii o întrebau dacă este însărcinată și ea descrie că era destul de dureros pentru ea.
    De asemenea, femeia trebuia deseori ca să se ducă la toaletă având diaree. Michelle s-a consultat mai întâi cu medicul de familie cu privire la simptomele ei când avea 18 ani, însă s-a dovedit a fi doar prima dintre experiențele ei frustrante. La început i s-a zis că suferă de sindromul de intestin iritabil și că ar trebui să consume mai multe fibre, însă acest lucru i-a făcut mai mult rău decât bine. La un stadiu ulterior i s-au prescris pastile de loperamid ca să-și controleze diareea.
  De foarte multe ori, medicul ei de familie i-a spus că simptomele ei erau cazate de faptul că era prea stresată și alte dăți i-a zis că suferă de depresie și atacuri de panică.
   De-a lungul anilor, ea a făcut teste pentru boala celiacă și intoleranță la lactoză și două colonoscopii în care intestinul gros este examinat cu un tub flexibil care are o cameră în capăt pentru a se verifica dacă suferă de boala lui Crohn.
  De asemenea, a fost testată pentru candidoză, însă rezultatele au fost negative. La 25 de ani, simptomele ei s-au înrăutățit. Aceasta povestește cum s-a trezit într-o clinică de gastroenterologie și își amintește că problemele ei erau mai grave decât cele ale pacienților de acolo. Câteodată avea aproape de 10 ori pe zi diaree, chiar și noaptea. În următorii 10 ani, relația de lungă durată a lui Michelle s-a destrămat în principiu din cauza stresului și bolii ei. De asemenea, a luat decizia dificilă de a nu face copii pe motiv că ea credea că va fi prea bolnavă ca să poată avea grijă de ei. Apoi, acum trei ani, vărul ei, un reprezentant farmaceutic auzit un gastroenterolog vorbind la o întâlnire despre sindromul de intestin iritabil și a îndemnat-o pe Michelle să obțină o trimitere.
 Specialistul a programat șase teste, incluzând unul pentru diaree biliară, care este cauzată de un exces de acid biliar, care este produs de către ficat pentru a prelucra grăsimile și rezultatul a fost pozitiv. Acum, Michele face un tratament care i-a îmbunătățit decisiv simptomele.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets