Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 24 octombrie 2016

Cum să înlocuim zahărul ca să nu ne mai îmbolnăvim

   Cu siguranță că ați auzit că zahărul este dăunător sănătății.
Dacă este ceva nou pentru dumneavoastră ar trebui să schimbați emisiunile și mijloacele de media prin care obțineți știri legate de sănătate.
Asta deoarece multe studii care evidențiază acest aspect au fost publicate și este clar ca lumina zilei.
 Zahărul este dăunător pentru minte, greutate, dinți. Acest aspect este îngrijorător având în vedere faptul că zahărul este prezent în majoritatea alimentelor pe care le consumăm în fiecare zi. Imaginați-vă că și pâinea de făină conține zahăr. Dacă nu puteți să mâncați fără pâine încercați mai bine pâinea neagră sau de grâu întreg, aceasta conținând fibre, iar glucoza eliberată în organism nu este într-o cantitate așa de mare.
 Mulți doctori ne îndeamnă să evităm zahărul la fel cum trebuie să evităm țigările și alcoolul. Cu alte cuvine, trebuie să reținem că zahărul poate fi la fel de periculos pentru sănătate ca și țigările și alcoolul. Asta pe de altă parte ne crește semnificativ interesul în dietele lipsite de zahăr.
  Totuși, nu putem să trăim fără să mâncăm ceva dulce. Pentru aceasta, există multe ingrediente naturale bune cu care putem înlocui zahărul astfel încât să putem în același timp să consumăm ceva dulce și să avem sănătatea protejată.
 Acestea sunt niște exemple:
 1) Miere
     Mierea este un bun și ușor substitut pentru zahăr. Puteți să o folosiți în loc de zahăr în următoarele dozaje:
    O ceașcă de zahăr = 3/4 ceașcă de miere
   O lingură de zahăr = 3/4 lingură de miere
   O linguiță de zahăr = 3/4 linguriță de miere
 2) Stevia
     Stevia este un alt substitut minunat pentru zahăr. De fapt, în termeni științifici, stevia este descrisă ca find o plantă perenă care aparține familiei Asteraceae, care include peste 240 de tipuri de ierburi.
    Puteți să o consumați în următoarele dozaje:
   O ceașcă de zahăr = 1 linguriță de stevia
   O lingură de zahăr = 1/8 lingurițe de stevia
  O linguriță de zahăr =  un vârf de cuțit de stevia
3. Xylitol
Xylitolul este un îndulcitor natural deoarece apare în mod natural la unele specii de plante. Poate fi folosit pentru a îndulci un număr variat de produse incluzând dulciurile
 Dozaj:
 O ceașcă de zahăr = 3/8 cești de xylitol
 O lingură de zahăr = 3/8 linguri de xylitol
 O linguriță de zahăr = 3/8 lingurițe de xylitol
4) Sirop de arțar
  Siropul de arțar este de asemenea un îndulcitor natural produs din sevă pură de arțar. Este foarte bogat în aminoacizi, potasiu, calciu și magneziu.
Dozaj:
   O ceașcă de zahăr = 3/4 cești de sirop de arțar
  O lingură de zahăr = 3/4 linguri de sirop de arțar
  O linguriță de zahăr = 3/4 lingurițe de sirop de arțar




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets