marți, 14 noiembrie 2017
Alimentele care nu se pun niciodată la microunde
Nu este o bună idee să lăsați resturi în
farfurie și să le reîncălziți a doua zi. Reîncălzirea favorizează dezvoltarea
de microbi care sunt la originea intoxicațiilor alimentare care pot să fie
grave.
Iată ce alimente să nu încălziți la microunde:
*Ciupercile încălzite pot duce
la balonări. A se consuma reci,
în salate cu pătrunjel
*Carnea de pui, fiindcă e bogată în proteine. Carnea de pasăre
eliberează bacterii nefaste care pot duce la intoxicații alimentare.
*Orezul
trebuie mâncat imediat după preparare. Dacă e ținut la frigider sau la temperatura
camerei, atrage bacteriile deoarece conține amidon.
*Cartofii sunt cei mai periculoși dacă îi încălzim la microunde.
Pot fi la originea tulburărilor intestinale și chiar a hemoragiilor
intestinale. Devin cuiburi de microbi fiindcă sunt bogați în amidon.
* Uleiurile reîncălzite generează aciditate care provoacă reflux
gastric.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu