Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 14 noiembrie 2017

Alimentele care nu se pun niciodată la microunde

Nu este o bună idee să lăsați resturi în farfurie și să le reîncălziți a doua zi. Reîncălzirea favorizează dezvoltarea de microbi care sunt la originea intoxicațiilor alimentare care pot să fie grave.

Iată ce alimente să nu încălziți la microunde:
*Ciupercile încălzite pot duce
la balonări. A se consuma reci, în salate cu pătrunjel
*Carnea de pui, fiindcă e bogată în proteine. Carnea de pasăre eliberează bacterii nefaste care pot duce la intoxicații alimentare.
*Orezul trebuie mâncat imediat după preparare. Dacă e ținut la frigider sau la temperatura camerei, atrage bacteriile deoarece conține amidon.
*Cartofii sunt cei mai periculoși dacă îi încălzim la microunde. Pot fi la originea tulburărilor intestinale și chiar a hemoragiilor intestinale. Devin cuiburi de microbi fiindcă sunt bogați în amidon.

* Uleiurile reîncălzite generează aciditate care provoacă reflux gastric.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets