luni, 30 octombrie 2017
Ce să mâncăm ca să nu îmbătrânim
“Suntem ceea ce mâncăm!” Sau “Omul îşi sapă groapa cu dinţii!” Sunt dictaoane care ne arată cât este de important să ţinem cont de ceea ce mâncăm. Trebuie să avem mare grijă în privinţa regimului
alimentar. Dacă mâncăm lucruri care ne fac rău, se observă efecte nefaste asupra pielii, părului şi a unghiilor. Dieteticiana australiană a identificat alimentele care luptă împotriva îmbătrânirii.
1. Cartofii dulci, care sunt o sursă important de vitamina A. O lipsă de vitamina A duce la uscarea pielii şi la riduri.
2. Usturoiul este foarte important fiindcă intensifică fluxul de sânge. Conţine un antioxidant numit alicinp care ajută în lupta cu radicalii liberi, proveniţi de la poluare, tutun şi soare care distrug pielea.
3. Spanacul este o altă sursă de vitaminele A şi C.
4. Peştele gras, cum ar fi somonul, este bogat în Oily fish such as salmon - oily fish is one the omega 3. Acesta va ajuta la menţinerea pielii proaspete şi a părului strălucitor.
5. Varza Kale e bogată în caronetoizi care previn degradarea colagenului.
alimentar. Dacă mâncăm lucruri care ne fac rău, se observă efecte nefaste asupra pielii, părului şi a unghiilor. Dieteticiana australiană a identificat alimentele care luptă împotriva îmbătrânirii.
1. Cartofii dulci, care sunt o sursă important de vitamina A. O lipsă de vitamina A duce la uscarea pielii şi la riduri.
2. Usturoiul este foarte important fiindcă intensifică fluxul de sânge. Conţine un antioxidant numit alicinp care ajută în lupta cu radicalii liberi, proveniţi de la poluare, tutun şi soare care distrug pielea.
3. Spanacul este o altă sursă de vitaminele A şi C.
4. Peştele gras, cum ar fi somonul, este bogat în Oily fish such as salmon - oily fish is one the omega 3. Acesta va ajuta la menţinerea pielii proaspete şi a părului strălucitor.
5. Varza Kale e bogată în caronetoizi care previn degradarea colagenului.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu