Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 15 decembrie 2015

Remedii anticancer 2



Rozmarin

Rozmarinul este o plantă mediteraneeană cu frunze sub formă de ace, o bună sursă de antioxidanţi. E folosit mult în bucătăria mediteraneeană şi cea italiană. Se adaugă pentru a da aromă supelor, sosurilor pe bază de tomate, a pâinii, a mâncării bogate în proteine, cum ar fi puiul, vita şi mielul. Rozmarinul ajută la dezintoxicare şi în cazul pierderii poftei de mâncare. În caz de cancer, se recomandă 3 ceşti de ceai de rozmarin zilnic. Este de ajutor şi pentru memorie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets