Crema chantilly care este delicioasă pentru umplut clătite şi pentru prăjituri
luni, 5 octombrie 2015
Cum preparăm cea mai delicioasă cremă franceză
Crema chantilly care este delicioasă pentru umplut clătite şi pentru prăjituri
Mai întâi avem
nevoie de
o smântână lichidă. Trebuie să fie rece înainte de utilizare. Dacă nu
este, puneţi-o la congelator timp de 15-20 de minute. Se pune apoi zahăr în
proporţia de 5-6 linguri de zahăr la 50-60 grame de smântână. Este necesar un
mixer care trebuie de asemenea să fie rece. Puneţi telurile la congelator timp
de 30 de minute. Puneţi smântâna rece în bolul mixerului. Adăugaţi zahărul în
ploaie. Continuaţi să o bateţi cu aparatul până se întăreşte. Dcaă veţi să
obţineţi o cremă mai delicioasă folosiţi mascarpone în loc de smântănă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu