Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 26 august 2015

Prăjitură norvegiană

Vă prezentăm o rețetă de prăjitură din Norvegia foarte ușor de făcut și delicioasă. Se recomandă a fi consumate împreună cu gem făcut în casă. 

Se poate adăuga și cremă de ciocolată. Rețeta este pentru 25 de bucăți.

Pentru a prepara-o este nevoie de următoarele ingrediente:
400 de grame de kefir
5 linguri de zahăr
2 ouă
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 praf de sare
400 de grame de făină
Acesta este modul de preparare:
1.      Amestecați kefirul, zahărul și ouăle.
2.      Se adaugă bicarbonatul de sodiu și făina. Amestecați totul rapid până obțineți un aluat omogen lipsit de cocoloașe.
3.      Încălziți o tigaie de teflon și prăjiți din aluat prăjiturele sub formă de clătite mai groase la o temperatură medie. Lăsați-le la prăjit câteva minute până când devin aurii, apoi le întoarceți pe cealaltă parte. Nu este nevoie să folosiți grăsime în tigaie. Prăjiturile se umflă puțin în timp ce sunt prăjite.
4.      Serviți prăjiturile cu gem de casă. Cel mai bun gust îl au unse cu gem de căpșuni. Merge la fel de bine și gemul de afine.
5.      Se poate adăuga în aluat ciocolată rasă.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets