miercuri, 5 august 2015
O rețetă inedită pentru slăbit: Înghețată de mango și piersici
Dacă tot este plină vară și
temperaturile sunt ridicate trebuie să găsim tot felul de metode pentru a ne
răcori.
Una dintre ele ar fi să pregătiți o înghețată de casă. Pentru aceasta
avem nevoie de
următoarele ingrediente: 250 de ml de lapte integral, 100 de
grame de fructe de mango foarte coapte, 100 de grame de piersici foarte coapte
și 4-5 căpșuni.
Modul de preparare este următorul:
Se decojesc fructele de mango și
piersicile, se înlătură sâmburii și se taie sub formă de cubulețe potrivite.
Căpșunile se taie felii mici. Laptele, cubulețele de mango și piersici se pun
într-un mixer și se fac piureu. Adăugați feliile de căpșuni și lăsați
conținutul cel puțin șase ore în congelator. Înainte de a degusta, țineți
înghețata pentru scurt timp în niște apă fierbinte pentru ca înghețata să se
topească mai ușor.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu