foto: M. Avram |
Oțetul stabilizează glicemia și poate fi folosit la marinate, sosuri, salate și alte preparate.
Conservă de roșii
Cu toate că în general este indicat să nu consumăm alimente prelucrate industrial, conserva de roșii este o excepție. Având în vedere că fructele roșii sunt recoltate atunci când sunt coapte pentru producția de conserve, acestea conțin în cele mai multe cazuri mai multe substanțe nutritive decât roșiile proaspete.
Fasole la conservă
Fasolea ne alungă senzația de foame și se folosește ca și element care generează sațietatea în salate, supe, ciorbe și alte preparate vegetariene.
Condimentele și ierburile uscate
Condimentele conțin mai mulți antioxidanți decât alte alimente. Acestea trebuie să se afle neapărat pe lista dimneavoastră de cumpărături: oregano, ghimbir, scorțișoară, busuioc, rozmarin și maghiran
Astfel, vă puneți în mișcare procesul de ardere a grăsimilor și metabolismul.
Cereale integrale
Indiferent dacă este vorba de orez, spaghete sau alte cereale, asigurați-vă că aveți așa ceva în cămara dumneavoastră, Acestea vă pot ajuta pentru a vă potoli foamea.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu