Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 23 mai 2018

Soluții naturale împotriva căderii părului


Calitatea părului este adesea o reflectare exterioară a unui dezechilibru interior sau a stării de sănătate în general. Întreținerea și îngrijirea părului pentru a-l păstra cât mai mult timp și evitarea căderii părului e primordială. Iată ce se poate face:

Împotriva căderii părului se activează microcirculația-faceți masaje cu degetele prin mișcări blânde. Puteți să vă faceți masaje cu 1 picătură de ulei esențial de Ylang Ylang amestecat cu ulei de măsline de o dată sau de două ori pe săptămână.

Împotriva căderii părului consumați nutrienți buni. În caz că vă cade părul aveți grijă să consumați la fiecare masă proteine animale sau vegetale, pentru că ajută la sinteza keratinei. Consumați omega 3, nuci, semințe de in, de chia, pește gras. De asemenea consumați usturoi, carne, ceapă, pește pentru a fortifica părul. Pentru a frâna căderea părului e nevoie de zinc și seleniu care se găsesc în sardine, semințe de susan, dovleac, cereal integrale, germeni de grâu, vită și oaie. Fierul e de asemenea important și se găsește în spanac, broccoli, piper roșu. Evitați cafeaua. De mare folos pentru reînnoirea foliculilor de păr sunt vitaminele B pe care le găsiți în drojdia de bere și polen. Nu uitați de legumele colorate pentru vitamina C.

Împotriva căderii părului curățați intestinele sau organismal. Nu consumați produse prea transformate, rafinate, industrializate. Refaceți-vă flora intestinală.

Reflexe bune împotriva căderii părului. Faceți exerciții fizice, oxigenați-vă în aer liber și dormiți suficient noaptea. Nu folosiți decât șampoane și produse naturale pentru spălarea părului. Relaxați-vă, lăsați stresul la o parte, respirați.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets