Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 7 mai 2018

Cele zece semne care arată că unei femei îi place un bărbat

Știm că nu numai cuvintele, ci și gesturile, privirile, expresia feței spun mult despre fiecare persoană, despre starea sa emoțională.
Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Lancaster și Colegiul Imperial din Londra a dezvăluit semnele care arată că unei femei îi place un bărbat, o atrage și are ceva pentru el. La studiu a participat și Paul Ekman, desemnat de Asociația Americană de Psihologie drept unul dintre psihologii mai influenți ai secolului XX și una dintre cele 500 de persoane cele mai influente ale lumii, potrivit revistei ”Time”. Iată cele 10 semne care arată că unei femei îi place un bărbat.

1.Râde spontan, se simte mulțumită și fericită când este în compania unui bărbat care îi place.

2.Îl atinge ”fără să vrea”. Când unei femei îi place un bărbat îl atinge din întâmplare. Îl atinge pe braț, pe cămașă sau pe picior chiar. Bărbații trebuie însă să diferențieze atingerile întâmplătoare decât cele intenționate.

3.Există prea multe coincidențe. Pare că femeia citește mintea bărbatului și ghicește ce va face. Sunt multe întâlniri care par întâmplătoare.

4.Lansează priviri intermitente. Cercetătorii sfătuiesc bărbații să privească femeile direct. Ele pot analiza un om cu o singură privire.

5. Joc cu capul. Își mișcă adesea capul ca să atragă bărbații. Face mișcări premeditate, astfel încât să mențină contactul vizual cu femeia care îi place.

6.Încrucișează picioarele. Își așază picioarele provocator.

7. Își îndreaptă bărbia și fața spre bărbat. E un gest că arată că îl place. Femeilor le place să vorbească direct în față.

8. Când stă în picioare, dacă picioarele sunt drepte și inexpresive, nu există pasiune.

9.Își amintește detalii ale conversațiilor anterioare. Nu uită micile detalii pe care le face bărbatul care o interesează. Chiar dacă bărbatul le-a uitat, femeia nu le uită.


10. Nu se simt intimidate de apropierea bărbatului. Caută ceva care să atragă atenția, îl țintește cu privirea, când se apropie de ea. Dacă face un semn înapoi, e semn rău.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets