Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 22 septembrie 2016

Persoanele slabe prezintă și ele riscul apariției cancerului de intestin

   Persoanele slabe care arată extrem de sănătoase pot prezenta un risc ridicat de apariție a cancerului de intestin dacă au un nivel de insulină ridicat. Un nou studiu indică faptul că un nivel anormal de insulină din organism poate cauza cancerul de intestin indiferent dacă cineva este supraponderal sau nu.

   Descoperirile sugerează că măsurarea nivelului hormonului din sânge poate indentifica acele persoane mai predispuse la boală crescând astfel posibilitatea unui diagnostic și a unui tratament timpuriu.
   Obezitatea este deja considerată a fi un factor de risc pentru cancerul de intestin. Dr. Marc Gunter, coordonatorul studiului de la Agenția Internațională de Cercetare A Cancerului din Franța a zis că rezultatele indică faptul că cancerul de intestin este pentru prima dată asociat cu un nivel ridicat de insulină atât la persoanele slabe cât și la cele obeze.
  Nu se știe exact de ce și persoanele slabe pot avea un nivel ridicat de insulină, însă se poate explica printr-o dietă slabă sau printr-un comportament sedentar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets