Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 15 septembrie 2016

Ce tare! La 24 de ani, câştigă 80.000 de dolari pe an, 6.700 dolari pe lună numai din călătorii- filipineza se plimbă şi scrie pe un blog ce vede. Lucrează 4 ore pe zi.

   Aileen Adalid, 24 de ani, are un blog de lifestyle și travel și o afacere online cu accesorii business de outdoor. Tânăra lucrează patru ore pe zi la website și își petrece restul vieții călătorind în întreaga lume. Ea face 6700 de dolari pe lună și a vizitat țări precum Japonia, Indonezia, Croația, Slovenia și Insulele Feroe.
   Filipineza a intrat în lumea corporatistă la vârsta de 19 de ani, însă după doi ani și-a dat seama că o slujbă la birou nu este pentru ea. Și-a dat demisia de la Deutsche Bank și și-a urmat visul de a călători.
   Aileen câștigă acum în jur de 6700 de dolari pe lună din blogul său de travel și afacerea sa online cu accesorii business, folosind banii obținuți ca să călătorească în întreaga lume. În doi ani, tânăra a vizitat Japonia, Indonezia, Europa de Est, Franța, Norvegia, Insulele Feroe și nu dă semne de a se opri din călătorit. Aceasta și început afacerea Adalid Gear în 2014 împreună cu o prietenă și de atunci
a avut un succes în creștere în SUA și Marea Britanie. De asemenea, filipineza mai deține un blog de travel și lifestyle numit I Am Aileen care are mii de urmăritori și care a ajutat-o să facă parte din cei mai de top 50 de bloggeri din lume.
 Cu toate că Alieen pare că a fost din totdeauna un spirit liber, a declarat pentru Business Insider că la început a lucrat pentru companii multinaționale uriașe precum Unilever, Siemens și Nestle. A renunțat la job-ul său de tip entry-level de la Deutsche Bank și și-a folosit economiile de 800 de dolari pentru a-și croi drumul în marea lume.
  Având o pasiune în continuă creștere pentru călătorit, Aileen și-a luat un job în design grafic timp de un an și a folosit banii ca să-și hrănească pasiunea pentru explorarea diferitelor culturi.
  Câștigurile mele de acum sunt de două ori mai mari față de cât câștigam din job-urile de birou și am reușit să-mi controlez mai bine timpul de lucru, începând să călătoresc mai mult.
   Tânăra și-a început afacerea un an mai târziu și a văzut-o crescând cu ochii până în punctul în care are vânzări medii lunare de aproape 94000 de dolari. Din această sumă, ea rămâne cu 6700 de dolari într-o lună, ca să nu mai vorbim de avantajele pe care le obține de la companiile și hotelurile care doresc să aibă imaginea ei asociată cu produsele și sericiile oferite.
  Aileen care lucrează patru ore pe zi la website-ul său spune că nu acceptă orice material gratuit, deoarece dorește ca blogul ei să  rămână autentic și personalizat. Cu toate acestea, filipineza a reușit să se bucure de lux în toată lumea, întâlnindu-se cu o geishă și un samurai în Japonia, făcând un tur cu elicopterul deasupra coastei Indoneziei și făcând o drumeție în Insulele Feroe.
  Fiind întrebată ce sfaturi ar da pasionaților de travel, ea spune că să fii în mod constant în mișcare poate să-ți strice concentrarea, ritmul și pacea, însă a descoperit că o soluție simplă este să călătoriți încet și să vă găsiți balanța potrivită.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets