Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 2 iulie 2012

Ce vor bărbaţii? Zece lucruri care îi fac fericiţi pe reprezentanţii sexului tare


Bărbaţii pot să fie făcuţi fericiţi cu lucruri mult mai simple decât cred femeile. Site-ul askmen.com şi-a propus să uşureze viaţa femeilor făcând o listă cu 10 lucruri care îi fac pe bărbaţi să se simtă fericiţi. În efectuarea listei s-a pornit de la teoria doctorului Dr. Nick Powdthavee, autorul cărţii “The Happiness Equation: The surprising economics of our most valuable asset”.

1.           Să fie sănătoşi. Sănătatea e piatra pe care se construieşte o viaţă fericită şi aceasta se obţine printr-o alimentaţie şi obiceiuri care nu afectează corpul. Pentru a fi sănătoşi nu trebuie să uite să râdă.
2.           Să aibă prieteni. Prietenia e importantă deoarece oferă oportunitatea de a împărţi experienţe cu alte persoane. Prietenia favorizează eliberarea de mari cantităţi de serotonină, hormoni care îi fac pe oameni fericiţi.
3.           Să câştige mai mulţi bani decât alţii. Un bărbat nu e fericit dacă e bogat, ci mai degrabă dacă are câştiguri mai mari decât cei din jurul său.
4.           Să trăiască aproape de serviciu. În marile oraşe în care traficul e infernal, deplasarea de acasă la serviciu poate să fie un calvar. Dacă locuiesc aproape de serviciu, evită stresul şi sunt mai fericiţi.
5.           Sexul. Relaţia “sex=fericire” nu surprinde pe nimeni. Un studiu realizat de economiştii englezi David Blanchflower şi Andrew Oswald a demonstrat că acele persoane care spun că sunt fericite pe deplin întreţin relaţii sexuale de 4 sau mai multe ori pe săptămână.
6.           Să fie totodată tânăr şi matur. Deşi în realitate sunt termeni total contradictorii, a poseda ambele caracteristici înseamnă a fi un bărbat fericit.
7.           Să aibă o pereche pe plac. Psihologii dovedesc că o viaţă de familie fericită îi face pe bărbaţi mai fericiţi decât succesele de la serviciu sau alte realizări.
8.           Şi bărbaţii vor să se căsătorească. Contrar celor ce cred femeile, bărbaţii doresc cu disperare să aibă o pereche stabilă. Pe lângă beneficiile economice, căsătoria favorizează sănătatea cuplului.
9.           Să aibă o slujbă care le place, indiferent de câştigurile care le aduce. Deşi banii cumpără orice, chiar şi fericirea, bărbaţii sunt cei mai fericiţi când nu sunt foarte stresaţi la serviciu.
10.  Să fie voluntari. Să ajute pe alţii şi să muncească pentru binele comunităţii sunt activităţi asociate cu a avea o viaţă plină de fericire pentru bărbaţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets