Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 4 iulie 2012

Cele mai rele soţii din istorie


Site-urile odde.com şi nydailynews.com au realizat o listă a celor mai rele soţii posibile care au existat în istorie pentru a-i alina pe bărbaţii care au nemulţumiri în căsnicie, arâtându-le că pot exista situaţii şi mai rele. Cea mai detestabilă soţie a fost declarată Dawnell Batista, care a divorţat de bărbatul ei după ce acesta i-a donat un rinichi. În 2001, doctorul Richard Batista îi donase un rinichi soţiei lui, Dawnell. Tânăra fusese supusă la trei transplanturi până atunci, fără succes. Femeia s-a îndrăgostit de un medic terapeut şi, după ce a primit rinichiul de la soţ, i-a cerut divorţul. 
  O altă soţie monstruoasă a fost Valeria Mesalina, a treia soţie a împăratului Claudius. În timpul căsniciei au avut doi fii, despre care se spune că l-ar fi avut de fapt drept tată pe Caligula. Mesalina avea numeroşi amanţi, inclusiv soldaţi.
    Australiana Katherine Caballero şi-a ucis soţul, fiind prima femeie de pe continentul cangurilor condamnată la închisoare pe viaţă. Ea l-a înjunghiat de 37 de ori pe bărbatul ei, John Price. După ce l-a ucis cu cuţitul le-a dat din carnea lui mâncare copiilor lor.
    În 2005, Stacey Pastor l-a otrăvit pe soţul ei cu doze mici dintr-o substanţă letală. Femeia voia să pară sinucidere, dar poliţiştii au descoperit-o şi acum ispăşeşte o pedeapsă de 50 de ani închisoare.
 Bunicuţa Betty Neumar  de 76 de ani a fost acuzată că a comandat unui ucigaş plătit să-i ucidă pe cei patru soţi ai săi pentru a le încasa poliţa de asigurare.
 
Dawney, o soţie monstruoasă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets