flavonoizi. Nu confundaţi însă cacaoa cu ciocolata. În ciocolată există şi unt de cacao şi zahăr. Ciocolata neagră conţine cel puţin 30% de pudră de cacao. Ciocolata neagră are efecte positive asupra sistemlui cardiovascular şi scade tensiunea arterială. Este unul din alimentele cele mai bogate în flavonoizi şi este foarte bună pentru inimă, ameliorează sensibilitatea la insulin, diminuează agregarea plachetară. Dar totul este să se respecte consumul zilnic, adică 50 de miligrame de flavonoli din cacao, respective 10 grame de ciocolată neagră. Ciocolata neagră nu creşte colesterolul. Şi posedă antioxidanţi puternici. Vitamina B3 di ciocolată permite reducerea depunerilor pe artere.
marți, 17 noiembrie 2015
Câtă ciocolată e bine să mâncăm zilnic?
Ciocolata neagră e bună pentru inimă, spune Federaţia franceză de cardiologie.
Se pot mânca unul sau două bucăţi de ciocolată neagră zilnic. Pudra de cacao e bogată în
flavonoizi. Nu confundaţi însă cacaoa cu ciocolata. În ciocolată există şi unt de cacao şi zahăr. Ciocolata neagră conţine cel puţin 30% de pudră de cacao. Ciocolata neagră are efecte positive asupra sistemlui cardiovascular şi scade tensiunea arterială. Este unul din alimentele cele mai bogate în flavonoizi şi este foarte bună pentru inimă, ameliorează sensibilitatea la insulin, diminuează agregarea plachetară. Dar totul este să se respecte consumul zilnic, adică 50 de miligrame de flavonoli din cacao, respective 10 grame de ciocolată neagră. Ciocolata neagră nu creşte colesterolul. Şi posedă antioxidanţi puternici. Vitamina B3 di ciocolată permite reducerea depunerilor pe artere.
flavonoizi. Nu confundaţi însă cacaoa cu ciocolata. În ciocolată există şi unt de cacao şi zahăr. Ciocolata neagră conţine cel puţin 30% de pudră de cacao. Ciocolata neagră are efecte positive asupra sistemlui cardiovascular şi scade tensiunea arterială. Este unul din alimentele cele mai bogate în flavonoizi şi este foarte bună pentru inimă, ameliorează sensibilitatea la insulin, diminuează agregarea plachetară. Dar totul este să se respecte consumul zilnic, adică 50 de miligrame de flavonoli din cacao, respective 10 grame de ciocolată neagră. Ciocolata neagră nu creşte colesterolul. Şi posedă antioxidanţi puternici. Vitamina B3 di ciocolată permite reducerea depunerilor pe artere.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu