consume numai 70 de grame pe zi. Şi pauzele de carne, cum sunt zilele de post, sunt de maer folos. Carnea ajută la: combaterea răcelilor, stimulează activitatea intelectuală, virilitatea, combate oboseala cronică, reglează tensiunea arterială, dacă nu se mănâncă sare în exces, asigură necesarul de grăsimi saturate şi, în primul rând, stimulează tonusul muscular
marți, 3 noiembrie 2015
Câtă carne roşie avem voie să mâncăm fără să ne îmbolnăvim?
Şi totuşi carnea roşie este necesară pentru organismul uman.
După ce s-a spus că e cancerigenă, iată că experţii spun că e nevoie de ea. Important este să se
consume numai 70 de grame pe zi. Şi pauzele de carne, cum sunt zilele de post, sunt de maer folos. Carnea ajută la: combaterea răcelilor, stimulează activitatea intelectuală, virilitatea, combate oboseala cronică, reglează tensiunea arterială, dacă nu se mănâncă sare în exces, asigură necesarul de grăsimi saturate şi, în primul rând, stimulează tonusul muscular
consume numai 70 de grame pe zi. Şi pauzele de carne, cum sunt zilele de post, sunt de maer folos. Carnea ajută la: combaterea răcelilor, stimulează activitatea intelectuală, virilitatea, combate oboseala cronică, reglează tensiunea arterială, dacă nu se mănâncă sare în exces, asigură necesarul de grăsimi saturate şi, în primul rând, stimulează tonusul muscular
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu