Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 9 aprilie 2015

Este punctul maroniu din gălbenuș un embrion de pui de găină?

Fapul că zăriți un punct închis la culoare în gălbenuș nu înseamnă că mâncați un embrion de pui. 

Dacă există sânge în ou atunci avem de-a face cu așa numita pată de carne și nu cu părți de
țesuturi. Atunci când se formează oul se poate zgâria oviductul și astfel ajung picături mici de sânge în ou.

În Filipine, Vietnam și majoritatea regiunilor din China nu este deloc neobișnuit să se mănânce ouă pe jumătate clocite. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets