foto: M. Avram |
luni, 9 februarie 2015
Fructe şi legume care vă ajută să slăbiţi şi sunt bune pentru ficat şi fiere
Grepfrutul
stimulează puternic acizii digestici.
Naringina, substanţa amară a fructului,
arde grăsimile. Pentru a avea un efect maxim, se
recomandă consumul fructului
după masă. Asta deoarece substanţele amare stimulează formarea acizilor
digestivi.
Sfecla roşie care
are un gust dulce stimulează fierea prin intermediul
betainei şi a celorlalte substanţe vegetale valoroase şi ajută ficatul la cele
mai importante funcţii ale sale: metabolismul grăsimilor şi dezintoxicarea
organismului.
Andiva ajută la
depurarea organismului. Substanţa amară intibină care conferă gustul amar al
andivei joacă un rol important în arderea grăsimilor. Are un efect benefic
asupra digestiei şi, pe lângă aceasta, ajută ficatul şi fierea.
Ridichiile nu numai
că sunt sărace în calorii, substanţele amare împiedică depunerea de grăsime.
Anghinarele ajută
deosebit de mult ficatul la funcţiile sale, asta deoarece substanţa amară
cinarină ajută la dezintoxicarea organismului şi stimulează puternic
metabolismul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu