Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 28 ianuarie 2015

Cel mai uşor chec pufos



Ingrediente : 5 ouă, un pahar de 250 de grame de zahăr, 5 linguri de apă, 1 pahar de 250 de grame de făină (cu vârf), 1 liguriţă cacao şi mirodenii (1 pachet zahăr vanilat şi 1 linguriţă esenţă de rom), 1 praf de sare.

Preparare :

Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile, în care am pus praful de sare, se bat cu mixerul până devin tari. Apoi, treptat, se pune tot zahărul peste albuşuri. Gălbenuşurile se amestecă (cu lingura), adăugând cele 5 linguri de apă treptat. Ele se adaugă la albuşurile bătute spumă şi se amestecă uşor de sus în jos, ca să nu se piardă aerul din albuşuri. Apoi se adaugă făina turnată în ploaie. Se toarnă trei sferturi din compoziţie în tava unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Se poate folosi şi hârtia de copt. În sfertul de compoziţie rămas se adaugă cacaoa. Se amestecă puţin şi se toarnă pe toată suprafaţa checului deja turnat în tavă. Se coace la foc potrivit 20.30 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets