Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 6 iulie 2012

Mijloace de a răci rapid berea

Ştiaţi că punerea direct la gheaţă a berii nu este cea mai bună metodă de a o răci repede? Ca să fie rece cum doriţi, băutura trebuie să stea la frigider între 45 de minute şi 2 ore. Există însă metode rapide de răcire a berii şi a sucurilor în numai câteva minute.
 
1.      Înveliţi sticla sau cutia cu hârtie (şerveţel) şi abia apoi puneţi-o la frigider. Cu această metodă se micşorează cu 20 de minute timpul de răcire a băuturii.
2.      Introduceţi sticla într-un recipient cu apă la temperatura gheţii, reducând cu circa 15ºC la fiecare 8 minute temperatura lichidului din sticlă.
3.      O metodă şi mai rapidă de răcire a lichidului este să adăugaţi sare în apa de la temperatura gheţii în care scufundaţi sticla. Apa sărată are punctul de congelare inferior celui al apei dulci.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets