miercuri, 25 iulie 2012
Brânza reduce riscul de diabet
Cercetătorii spun că
riscurile de îmbolnăvire de diabet tip 2 sunt cu 12 % mai scăzute pentru
iubitorii de brânză, potrivit American Journal of Clinical Nutrition. Deşi este
bogată în grăsimi saturate, brânza are şi alte tipuri de grăsimi bune pentru
organism. Branza
scade atât riscul de diabet, cât şi riscul de obezitate. Celelalte produse lactate, cum ar fi laptele, untul,
nu aduc aceleaşi beneficii. Foarte bun pentru sănătate este însă iaurtul.
Iaurtul de tip 2 se declanşează când corpul nu produce destulă insulină pentru
a funcţiona corect. Simptomele pot fi controlate printr-o dietă sănătoasă şi
monitorizarea glucozei din sânge, dar suferinzii au nevoie şi de medicaţie
prescrisă de medici (insulină).
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu