Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 20 martie 2018

Spune-mi ce culoare îți place să-ți spun cine ești

Preferința pentru culoare spune multe despre personalitatea unui om. Prin aceasta se poate înțelege comportamentul acesteia, puțin despre caracterul său, starea mentală, fizică, emoțională și spirituală. În plus, reflectă cum vede lumea, calitățile sale, defectele și vulnerabilitatea. Alegeți prima culoare care îți vine în minte drept favorită.

Dacă preferați culoarea
roșie, de mare importanță este orientarea fizică și trebuie să vă dezvoltați în acest sens. Dezvoltarea intelectuală nu este la fel de importantă pentru dumneavoastră. Vă place să experimentați viața cu cele 5 simțuri, nu mai puțin.

Dacă vă place portocaliul, vă place să fiți înconjurați de lume, să socializați. Dați multă importanță respectului și acceptării în grup. În plus, vă plac competențele, sunteți supercompetitivi.


Dacă vă place galbenul, aveți o mare nevoie de ordine logică pentru a vă putea exprima individualitatea. Sunteți foarte inteligenți, vă place să vă folosiți de imaginație și noi idei.

Dacă vă place culoarea verde, aveți nevoie să aparțineți la un grup, să fiți iubiți, să vă simțiți siguri. Acceptarea și recunoașterea este un factor esențial pentru dumneavostră. Vă place să-i ajutați pe ceilalți.

Dacă vă place culoarea albastră, vă place pacea interioară și adevărul. Vă trăiți viața conform ideilor și credințelor proprii fără a avea nevoie de oameni alături care să dorească să vă schimbe punctul de vedere. Nu vă place să-i satisfaceți pe ceilalți, ci pe dumneavoastră înșivă în primul rând.

Dacă vă place indigo, vă plac senzațiile de armonie cu Universul. În plus, preferați să fiți singuri. Sunteți spirituali și veseli.

Dacă vă place movul, aveți o profundă necesitate de siguranță emoțională și de perfecțiune în toate domeniile vieții. În plus, vă place să participați la proiecte umanitare și să-i ajutați pe ceilalți. Uneori nu o faceți, fiindcă sunteți timizi.

Dacă vă place culoarea roz, vreți să fiți acceptați și iubiți necondiționat. Să faceți parte dintr-un grup este foarte important pentru dumneavoastră, deși uneori știți că nu vă fac bine, dar nu vă place să fiți singur.

Dacă vă place turcoaz, aveți nevoie de un echilibru emotional în viață pentru a vă putea exprima visele, speranțele și credințele. Căutați să trăiți numai după propriile ordine.

Dacă vă place negrul, căutați puterea și controlul pentru a vă proteja nesiguranța emoțională. Nu aveți mare încredere în dumneavoastră și va trebui să munciți mai dur, dar nu vă îngrijorați, fiți mai perseverenți.

Dacă vă place albul, căutați simplitatea în propria viață și vă place să fiți independenți. Nu vă încredeți în ceilalți.

Dacă vă place gri, vă placeți să călătoriți, să vă relaxați și să petreceți foarte bine. Vă conformați ușor și căutați pacea interioară.

Dacă vă place auriul, iradiați charismă, personalitate și individualitate. Prietenii dumneavoastră valorează mult și vă simțiți relaxați alături de ei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets