Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 20 februarie 2018

Lungimea degetelor dezvăluie personalitatea unei persoane

Suntem unici și doi oameni nu pot avea aceeași personalitate. Totuși, diferite studii au descoperit că lungimea degetelor poate dezvălui mult despre ce fel de persoană suntem.
Lungimea degetelor, mai ales arătătorul și inelarul, pot dezvălui trăsături commune de personalitate. Potrivit unui studiu realizat de
Oxford University's Department of Experimental Psychology și Northumbria University, bărbații și femeile se împart în general în două grupuri: unii care au relații pe termen scurt, alții care au relații lungi stabile. Cercetătorii au comparat lungimile degetelor lor. Așa au descoperit că persoanele care au arătătorul mai scurt decât inelarul sunt mai aventurieri. În schimb, cei care au inelarul și arătătorul comparabile sunt mai fideli și au relații mai lungi. Persoanele cu inelarul mai lung decât arătătorul sunt mai fermecători și pragmatici. Tind să câștige mai mulți bani, susțin cercetătorii. Sunt practici în rezolvarea problemelor și excelează în domeniul științific. Cei care au arătătorul mai lung decât inelarul sunt mai de încredere. Sunt indivizi puternici care nu dau înapoi când își pun ceva în cap. Sunt lideri înnăscuți și se conduc după instincte. Lucrează din greu să-și îndeplinească scopul. Când arătătorul și inelarul sunt comparabile, persoana e pașnică. Îi place pacea, evită haosul și trăiește în calm. Aceștia au viețile bine organizate. Sunt foarte de încredere, prieteni devotați și loiali.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets