Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 22 februarie 2018

Cum se face un om de zăpadă frumos

A venit în sfârşit zăpada. Pentru unii este o veste bună. Pentru ei şi mai ales pentru cei care vor să facă bucurii copiilor lor, vă prezentăm cum se fac oamenii de zăpadă, după cum ne informează ziarul francez “Le Parisien”.

  • Alegeţi zăpada: acest lucru e determinant pentru realizarea unui om de zăpadă frumos. Dacă nu puteţi să faceţi un bulgăre de zăpadă solid, e imposibil să faceţi omul de zăpadă, a explicat Christian Burger, care conduce firma Sculpture Evenement. Alegeţi un sol plat la adăpost de vânt, unde să faceţi omul de zăpadă.
  • Rulaţi bulgărele de zăpadă pe solul acoperit cu zăpadă. Faceţi un bulgăre destul de mare pe care îl rulaţi. Zăpada se va adăuga prin rulare. Acest bulgăre mare va sta la bază.
  • Faceţi bulgărele de la mijloc. Principiul e acelaşi ca cel de la bază. Cel de la mijloc trebuie să rămână mai mic. Nu îl faceţi prea greu. poate să cadă şi să se spargă de pe cel de la bază.
  • Modelaţi capul. Faceţi un nou bulgăre de zăpadă pe care îl rulaţi. dar aveţi grijă să fie mai mic decât cel de la mijloc. Modelaţi-l cu mâna să devină perfect rotund. Puneţi-l deasupra celui mijlociu.
  • Nu uitaţi de “încheieturi”. O pală puternică de vânt l-ar putea doborî. E important să adăugaţi zăpadă între cele trei sfere. Omul de zăpadă va avea în plus o siluetă mai uniformă.
  • Aveţi grijă la decoruri. Puneţi un morcov în loc de nas, nasturi în loc de ochi, gura cu pietricele. Pentru braţe puteţi opta pentru crengi. Unii nu ezită să-şi îmbrace opera cu un fular sau o căciulă.

 


 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets