Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 15 februarie 2018

Cum ne pot ruina hormonii înfățișarea și ce e de făcut

Un studiu recent a arătat că balanța hormonală poate cauza exces de grăsime în unele zone. Experții arată că există soluții pentru lupta împotriva îngrășării. Grăsimea de pe burtă e cauzată de excesul de cortizol cauzat de stres.
Un expert spune că reducerea nivelelor de stres ajută la slăbirea în zona burții. ”Există motive pentru care oamenii au diferite forme, dar hormonii sunt cheia”, spune Saffron Whitehead, profesor de fiziliogie de la St George’s Hospital din Londra. ”Modul de viață, dieta și genetica joacă un rol important”, adaugă doctorul nutriționist de la Londra, Saffron Whitehead. Vestea bună este că se poate redresa balanța hormonală prin schimbarea nivelelor de hormoni.
Grăsimea de pe burtă
Vinovat: cortizol
Suntem mereu sub stres. Corpul reacționează la pericol producând hormonal de stress cortisol. Excesul de cortisol duce la eliberarea de energie sub formă de grăsime și glucoză. Aceasta este depozitată sub formă de grăsime pe burtă, în apropiere de ficat.

Ce putem face


Trebuie să reducem stresul prin ascurtarea de muzicp de relaxare. Să mâncăm mai puțin, să scădem consumul de zahăr, să mâncăm produse cu indice glycemic scăzut, mere, pâine integral. Să face exerciții, alergare 45 de minute sau mai mult pe zi.

Posterior mare și șolduri mari
Vinovat: estrogenul

Prea mult estrogen poate contribui la mărirea posteriorului și a coapselor. Cu cât celulele produc mai mult estrogen, cu atât mai multă grăsime se stochează. Dacă se bea prea mult alcool, ficatul nu poate scoate estrogenul din sânge.

Suplimentele din soia pot reduce producerea de estrogen. Nutrienții din crucifere, cum ar fi broccoli, reglează enzimele din ficat. Limitați cantitatea de carne procesată și cafeaua care stresează ficatul.

-Continuarea mâine-

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets