Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 13 mai 2017

Sfaturi pentru femei! Ce să facem ca să arătăm cu 10 ani mai tinere

Femeile obișnuiesc că cheltuiască mulți bani pe creme împotriva ridurilor, dar ar trebui să știe că aspectul părului poate să scadă numărul anilor care se văd.
Părul uscat, cărunt, îmbătrânește. Părul lucios, strălucitor, conferă un aspect tineresc plin de vitalitate. Experta britanică Kala Kilshaw oferă ponturi care le ajută pe femei să pară mai tinere, scrie ”Daily Mirror”..

Dieta

Dacă mâncăm sănătos, vom avea și un păr sănătos, cu aspect tineresc. Nu trebuie să ne lipsească toți nutrienții și viaminele, obținute din fructe și legume. Mergeți la medic, faceți analizele, vedeți ce vă lipsește și luați suplimente ca să evitați carenețele. Părul are nevoie de biotină și zinc pentru a fi sănătos.

Nu uitați de balsam


Dacă veți folosi și balsam, părul nu se va deshidrata, va arăta viguros și nu vom arăta îmbătrânite. Vopseaua se alege în funcție de culoarea de dinainte de albire, puțin mai deschisă decât cea naturală, ca să părem mai tinere. Părul prea lung îmbătrânește. Însă nu neapărat părul lung îmbătrânește. Dacă e un păr sănătos, se pot păstra și pletele!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets