Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 29 mai 2017

Cum scăpați de ciuperca unghiei?

Unghiile decolorate și neîngrijite sunt simptomele clasice pentru ciuperca unghiei. Pe lângă aceasta, după un timp aceasta poate provoca dureri.
Ciuperca apare aproape întotdeauna mai întâi în piele pentru ca mai apoi să se răspândească încet dar
singur în unghii. Umezeala și transpirația fac ca pielea să se deterioreze și ca bacteriile să pătrundă înăuntru.
Pantofii și ciorapii sunt un mediu foarte favorabil pentru ciuperci, deoarece aici pătrunde de regulă destulă umezeală și pielea se deteriorează. Ciupercile se hrănesc cu piele moartă. Dacă este un mediu întunecat, călduros și umed, atunci aici se dezvoltă ciupercile încet, dar sigur.
Pentru a evita dezvoltarea ciupercilor trebuie în primul rând să avem grijă să ne păstrăm pielea sănătoasă. Pentru a ne păstra picioarele uscate trebuie să ne alegem cu grijă ciorapii. Este indicat să ne schimbăm pantofii și ciorapii în mod regulat.
  Dacă aveți o pereche de ciorapi în care ați transpirat, este indicat să-i schimbați chiar în timpul zilei. Ciorapii de bumbac se recomandă cu precădere. Cei din alte materiale sug transpirație și ne păstrează uzi toată ziua.
Dacă aveți ciuperci este important să le tratați pe cât de repede posibil pentru a evita să se răspândească sau să dați la altcineva. Naloxonul este un produs care tratează ciuperca unghiei și oferă un efec vizibil în doar 2 săptămâni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets