Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 22 februarie 2014

Prăjitură suedeză

Astăzi vă vom prezenta reţeta pentru o prăjitură deosebit de gustoasă care provine din Suedia.

Pentru 12 bucăţi

Coca
§  300 g de făină de grâu  
§  O jumătate de liguriţă de zahăr pudră
§  3 g de sare
§  125 g de unt

Umplutură
§  3 ouă
§  200 de grame de zahăr pudră  
§  30 g de făină
§  2 linguriţe de zahăr vanilat
§  Coajă de lămâi date pe răzătoare (de la 2 lămâi)  
§  0.25 l de suc de lămâi
§  Eventual zahăr pudră pentru pudrat

Coca: Daţi drumul la cuptor la 200 de grade. Amestecaţi făina, zahărul şi sarea şi untul topit. acoperiţi forma de copt cu o hârtie de copt cu dimensiunile  21 x 21 cm. Turnaţi amestecul uniform în formă şi lăsaţi la cuptor circa 10 minute până când observaţi o schimbarea culorii.
Umplutura: Amestecaţi ouăle şi zahărul. Adaugaţi apoi făina, zahărul vanilat şi după aceea puneţi şi cojile şi sucul de lămâie. Turnaţi amestecul în forma de cuptor şi mai lăsaţi prăjitura la cuptor aproximativ 12 minute. Lăsaţi prăjitura să se răcească şi apoi pudraţi-o cu puţin zahăr pudră. Poftă bună!

















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets