Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 9 noiembrie 2012

Mituri şi adevăruri despre relaţia bărbat-femeieEste adevărat că femeile vorbesc mai mult de sentimente? Ascultă băieţii ce spun fetele? Ei spun mai multe glume? Iată motivele dificultăţii de comunicare între bărbaţi şi femei.

Ele, mai intime. Studiile ştiinţifice arată că femeile vorbesc mai mult de sentimente şi persoane, bărbaţii se canalizează spre conversaţii despre obiecte şi activităţi.
Mai bâlbâiţi. Bâlbâiala, care este legată de un exces de dopamină în creier, îi afectează de 4 ori mai mult pe bărbaţi decât pe femei.
Insulte. 72% dintre bărbaţi spun insulte în public, comparabil cu 58% femeile. Dar dacă sunt insultate, ele devin şi mai rele.
Băieţii mai glumeţi. Bărbaţii fac glume, mai ales în grup. Femeile evită glumele în prezenţa bărbaţilor.
Tabuuri. Tinerele (cu vârste între 18 şi 25 de ani) vorbesc numai de sex numai cu prietenele intime mai mult decât bărbaţii de aceeaşi vârstă.
Bărbaţii nu ascultă. Vocea femeilor e mai melodioasă decât a bărbaţilor, de aceea, când le aud, se activează zone din creier care procesează intonaţia emoţională şi muzicalitatea, ceea ce îi distrage de la conţinutul mesajului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets