Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 21 noiembrie 2012

Cum putem salva o relaţie?


Toate cuplurile trec la un moment dat printr-o criză. În aceste situaţie, dacă se acţionează corect, se va evita orice rău. Iată câteva sfaturi pentru salvarea un
ei relaţii, desprinse din site-ul actitudfem.com:

1.Dacă dormiţi în camere separate, înseamnă că aveţi probleme. Totuşi, este recomandabil să faceţi astfel când sforăitul poate să afecteze somnul.
2.Se spune că sexul trebuie să fie spontan. Dar sunt cazuri când acesta se poate programa. Nu trebuie însă să devină o rutină. Pentru aceasta folosiţi-vă de creativitate.
3. Vorbiţi mai puţin la telefon. Este bine să ştiţi ce face partenerul, dar nu trebuie să exageraţi. Dacă nu aveţi ceva important de transmis, păstraţi subiectele de discuţie pentru cină. Povestiţi-vă tot ce aţi făcut fiecare în acea zi şi relaţia se va îmbunătăţi.
4. În timp ce femeilor le place să vorbească la supărare, bărbaţii tind să fugă de conflicte. Când vedeţi că îl supără ceva, nu insistaţi cu acel subiect. Mai bine aşteptaţi ziua următoare, când lucrurile sunt mai calme, pentru a vorbi fără a vă certa.
5. Sexul nu trebuie neapărat să fie mereu perfect (femeia depilată, cu lenjerie sexy). Partenerul nu trebuie să fie refuzat brutal. Femeia să nu respingă partenerul pe motiv că nu arată nemaipomenit… Dacă iubeşte o femeie, un bărbat o place oricum.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets