Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 12 noiembrie 2012

Angus T. Jones, jumătatea din “Two and a Half Man” a devenit întreg!



De la copilul simpatic din “Doi bărbaţi şi jumătate”, Angus T. Jones este astăzi este un tânăr în puterea cuvântului, de 19 ani. Pe numele adevărat Angus Turner Jones, el s-a născut la 8 octombrie 1993, în Austin, Texas (SUA). A fost primul copil care a venit la casting pentru rolul lui Jake din serialul “Doi bărbaţi şi jumătate”, în 2003. Echipa filmului l-a plăcut atât de mult, încât l-a distribuit imediat! 

Ceilalţi copii nu au mai intrat, pierzând din start, fiindcă Angus a fost prea bun pentru a fi refuzat. Angus a aflat că a fost ales imediat după interviul de angajare.

În copilărie, şi-a început cariera la numai 4 ani, în reclame pentru televiziune. În filme a fost distribuit pentru prima oară în 2001 în producţia “See Spot Run”. Angus a fost declarat Rising Star (Star în devenire) în 2009, la Gala Big Brothers Big Sisters Rising Star. Premiul i-a fost acordat de colegul lui din serialul “Doi bărbaţi şi jumătate”, Jon Cryer. Chiar dacă în serial face pe prostul, în realitate este un tânăr foarte inteligent. În 2010, a fost cel mai bine plătit copil-actor din lume, câştigând 300.000 de dolari pe episod. Pe două sezoane, Angus a încasat 7,8 milioane de dolari. Când avea 4 ani, s-a mutat împreună cu familia la Los Angeles, dar nu a vrut niciodată să devină actor. Mama lui este cea care l-a purtat pe la castinguri. În serialul “Doi bărbaţi şi jumătate” sunt glume deocheate pentru adulţi, dar Angus nu i-a întrebat niciodată colegii de platou ce vor să zică, char dacă ar fi vrut să înţeleagă. După ce Charlie Sheen a fost îndepărtat din serial, a ţinut şi ţine legătura permanent cu el. În timpul liber, lui Angus îi place snowboardul şi jocurile video.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets