se înrăutăţească. După un zbor lung puteţi să vă treziţi balonat şi slăbit.
Cabinele presurizate la 10.000 de metri înălţime nu sunt un mediu normal pentru noi,
oamenii şi de aceea se pot petrece neplăceri. Marile înălţimi pot face ca gazelle din
corpul nostrum să se împrăştie, ducând la balonări şi flatulenţă.
De aceea trebuie să ţinem cont de ceea ce mâncăm pentru a diminua aceste efecte.
Nu consumați sub nicio formă alcool |
- Fasolea fiartă
- Năut
- Broccoli
- Varză
- Linte
- Băuturi carbogazoase
- Gumă de mestecat
Evitaţi însă cu orice preţ alimentele prăjite şi grase,
ca să nu aveţi neplăceri gastrice în timpul zborului.
Nu consumaţi alcool, băuturi carbogazoase, băuturi cofeinizate. Beţi doar apă simplă.
Dacă vă plac, luaţi plicuri de ceaiuri medicinale în bagaj.
Chimenul şi menta sunt bune pentru digestive.
Ghimbirul vă poate feri de greaţă şi răul de mişcare,
muşeţelul vă ajută să vă odihniţi şi să vă relaxaţi.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu