vineri, 1 aprilie 2016
Putem sau nu să mâncăm margarină? Care este de fapt adevărul?
Nu
mai înțelegem nimic! Înainte, aceste alimente erau considerate
periculoase. Acum, au devenit deodată, bune. Sunt aduse dovezi
științifice că nu trebuie să ne mai ferim de ele, potrivit ”Daily Mail”. Iată-le:
-Ouăle-sunt
o excelentă sursă de proteine, grăsimi sănătoase, vitamine și
minerale.
-Margarină
-originea
margarinei datează de la mijlocul anilor 1800 și era
făcută din grăsimi vegetale. Însă acum lumea nu mai știe dacă
e bună sau nu pentru consumat. Britanicii spun că răspunsul este
da, cu condiția să nu scrie pe ea ulei vegetal parțial hidrogenat.
-Cartofii-se
spunea că au un indice glicemic crescut și erau încadrați la
carbohidrați care trebuie evitați. În realitate, sunt o sursă de
carbohidrați, dar au și vitamina C, vitamina B și minerale.
-Nucile-
unii spun că au grăsimi și multe calorii și că ar trebui evitate
pentru a slăbi. Însă mai nou s-a descoperit că sunt cheia unei
diete sănătoase și ne ajută să ne mențimem greutatea. Ne apără
de boli cardiovasculare și infarct. Nu trebuie consumate în exces.
-Untul
de arahide – este bun pentru sănătate. Este o sursă de proteine,
fibre, vitamina B6 și magneziu. Nu trebuie consumat în exces.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu