Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 18 martie 2014

O substanţă conţinută de către ciocolată previne riscul apariţiei mai multor boli

Doriţi să preveniţi riscul apariţiei unui infarct sau a unui atac cerebral? 
Substanţa flavonol conţinută de către ciocolată poate preveni riscul apariţiei mai multor boli. Din păcate, aceasta trebuie luată sub formă de pilulă pentru a avea efectul dorit.

Atunci o substanţă conţinută de către ciocolata poate să vă ajute.

Conform cercetărilor, substanţa flavonol conţinută de către ciocolată poate îmbunătăţi tensiunea arterială sau valoarea colesterolului.
Cercetătorii sunt de părere că flavonolul poate reduce riscul apariţiei de atacuri cerebrale sau de infarcturi. Pentru aceasta, 18000 de persoane vor participa la un studiu pentru a dovedi asta. Există totuşi o problemă : flavonolul trebuie administrat doar prin pilule. Dacă mănânci o prăjitură cu ciocolată, de pildă, nu vei mai putea profita de efectele benefice ale flavonoulului, deoarece substanţa este distrusă atunci când ciocolata este prelucrată.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets