Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 12 iunie 2018

Festivalul Amintiri din copilărie în Parcul Tineretului


Festivalul Amintiri din copilărie sosește în Parcul Tineretului. În perioada 15-17 iunie, în Parcul Tineretului, va avea loc o nouă ediție a Festivalului Amintiri din Copilărie.
Zeci de clovni, muzicieni, actori și acrobați vor fi prezenți. Printre oaspeții acestei ediții se numără teatre și companii independente din Columbia (Compania AAINJAA), Danemarca (Teatrul Paolo Nani), Italia (La Sbrindola) și Spania (Karcocha Street Art și Compania Osadia). Acestora li se adaugă îndrăgitul duo româno-australian, Dr. Bubble și Milkshake, dar și artiști locali, care vor prezenta spectacole de teatru și ventrilocie, concerte și demonstrații de dans. În premieră, festivalul va găzdui de asemenea două instalații interactive din străinătate: „Cu capul în nori”, pentru visători, creat de Svironi Michal (Israel), și „Marele Labirint”, conceput de Compania Itinerània (Spania) – 400 de metri pătrați de coridoare și enigme care vor putea fi vizitate în zilele de 16 și 17 iunie. Festivalul Amintiri din copilărie din Parcul Tineretului își așteaptă spectatorii.
Aici aveți toate detaliile:
https://www.teatrulioncreanga.ro/ro/noutati/festivalul-amintiri-din-copilarie-un-festival-cat-un-carnaval-pentru-intreaga-familie

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets